Rob en Patricia 
Foto: Annemieke van Tinteren
Rob en Patricia Foto: Annemieke van Tinteren

Café Het Raadhuis viert haar eerste jubileum.

Zakelijk

Komende weekend vieren Rob en Patricia, de exploitanten van Het Raadhuis dat zij dit café een jaar geleden overgenomen hebben van John van Loef.

Een goede keus blijkt nu. De jongeren weten de weg te vinden naar hun uitgangsgelegenheid. Met een handgebaar, een welkomswoordje of direct met het inschenken van zijn of haar favouriete drankje zie je de klik die dit jonge stel heeft met de jongeren in onze gemeenschap.
Komend weekend vieren zij dit jubileum met een aantal extra activiteiten.
Op vrijdag 14 oktober komt Johny Walker promotieteam naar het Raadhuis en zullen de jongeren zeker vermaakt worden door de muziek van DJ Feest Drace.
Zaterdag 15 oktober draait DJ Geert en de avond zal mede verzorgd worden door Kid de Luca.
Zondag 16 oktober staat de prijsuitreiking gepland van de Barcontest die afgelopen seizoen gehouden is met als afsluiter Feest DJ Barry.

Kortom. Het bereiken van de eerste mijlpaal wordt groots gevierd. Het afgelopen jaar is door Rob en Patricia hard gewerkt om de geluidsoverlast voor de omwonenden te verminderen. Dit is gelukkig bereikt en niets staat meer in de weg om het programma aanbod de komende maanden te verruimen. Zo staan er voor maanden november en december, met name op de zaterdagavonden, een aantal artiesten geprogrammeerd waardoor de aantrekkingskracht van het Raadhuis zeker vergroot wordt. Met name de live Piano artiesten zullen in de smaak gaan vallen bij een breed publiek.
Wil jij het programma van café het Raadhuis blijven volgen dat verwijzen wij graag naar de face book pagina die te vinden is onder de naam Café Het Raadhuis.