Foto wedstrijd Oranje Nassau Open
Foto wedstrijd Oranje Nassau Open Foto: Ingezonden

Oranje Nassau Open Golf Championship

Algemeen

Son en Breugel - De weersomstandigheden gaven dit jaar voor alle deelnemers een extra uitdaging de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Er waren ook nu weer 3 verschillende categorieën waar de golfers voor konden inschrijven. De prijsuitreiking met gezellig muziek en entertainment werd gehouden bij hotel-restaurant La Sonnerie.

De ruim 40 voornamelijk Sonse deelnemers streden dit jaar tegen en met elkaar op de Best Golf & Country Club te Best. Men had de keuze uit 3 categorieën, namelijk 9 holes Texas Scramble en 9 of 18 holes individueel stableford-wedstrijd.

Het natte weer maakte de eerste holes voor iedereen extra lastig, maar naargelang de wedstrijd vorderde, werd het droog en kwam iedereen met een positief gevoel de baan af. De prachtige baan was op verschillende plekken dus wel wat nat en buggy’s waren niet toegestaan. Helaas waren daardoor enkele deelnemers niet in staat om deel te nemen. Desondanks bleef er een goed deelnemersveld over en hadden er ook nu weer diverse niet-Oranje Nassau-leden voor de wedstrijd ingeschreven.

Golfclub Oranje Nassau vindt de Brabantse gezelligheid na een wedstrijd ook bij het golfspelletje horen en hadden daarom aansluitend ook een gezellige afterparty bij La Sonnerie georganiseerd. Tijdens deze avond werd eveneens de prijsuitreiking gehouden en waren er een leuke pubquiz en een behendigheidsspel.
De uiteindelijke winnaar van de 18 holes individueel stableford-wedstrijd was Mario Leijdekkers. De 9 holes-wedstrijd werd gewonnen door Michael van den Broek. Helaas voor Erik Swinkels eindigden Michael en hij gelijk in punten, maar Michael had een lagere handicap. De Texas Scramble-wedstrijd werd gewonnen door het team van Mike Graber, Jan van der Sommen, Dirk van Eck en Joost van Vonderen.


Logo Oranje Nassau Open - Ingezonden

Over Golfclub Oranje Nassau
Zij onderscheiden zich van reguliere golfverenigingen doordat de leden niet gebonden zijn aan een vaste golfbaan. Deze zogenaamde vrije golfers willen niet verbonden zijn aan een vaste golfbaan met een vast lidmaatschap op één golflocatie. Die afwisseling en vrijheid om op diverse (aangesloten) banen te kunnen golfen, worden gecombineerd met activiteiten die zij organiseren, zoals leuke wedstrijden, evenementen en ledendagen; ook hier wordt een rondje golf uiteraard afgesloten met een gezellige borrel. Mocht je meer willen weten, kijk op de site www.golfcluboranjenassau.nl of mail naar info@golfcluboranjenassau.nl. Bellen kan ook met Frank van der Sommen: 06-51589836 of Edwin van Kemenade: 06-53807609.