Parallel Wijnen
Parallel Wijnen Foto: Annie Maessen

Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten

Evenement

Son en Breugel - Het feit dat kloosterhotel La Sonnerie vanaf 31 januari definitief haar deuren heeft gesloten betekent ook het einde van de winkel van Parallel Wijnen.

De winkel is leeg en de voorraad mooie wijnen die erin stonden wordt te koop aangeboden. Daarom organiseert Marianne van den Hurk van Parallel Wijnen op zaterdag 30 maart a.s. een wijnmarkt waarbij de mogelijkheid bestaat om tegen schappelijke prijzen deze wijnrestanten te kopen. Deze markt zal plaatsvinden bij de Sonse jachthaven, Kanaaldijk-Zuid 2 in Son.

Dat kan een eenvoudig flesje huiswijn zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooie fles Riesling of een mooie Bordeaux. Een mooie mix van jong en oud, en uiteraard allemaal van een goede kwaliteit. De meeste van de wijnen hebben in een van de boxen van Parallel Wijnen gezeten of op de kaart gestaan van La Sonnerie. Alles mag weg, en op is op.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur; de toegang is gratis. Dus kom langs bij de Sonse jachthaven. Voor meer informatie mail naar: info@parallelwijnen.nl of info@sonsehaven.nl.