Mia Koning (l) nam 1 juni 2021 de Etoswinkel aan de Nieuwstraat van Ton Winkens over, nu verhuist ze naar de Heistraat (archieffoto)
Mia Koning (l) nam 1 juni 2021 de Etoswinkel aan de Nieuwstraat van Ton Winkens over, nu verhuist ze naar de Heistraat (archieffoto) Foto: MooiSonenBreugel

Etos en Pour Vous openen vanaf 20 april winkel aan de Heistraat

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - De Etos in Son en Breugel gaat verhuizen en opent op woensdag 20 april haar deuren aan de Heistraat 14a naast de Aldi. De winkel die nu nog in de Nieuwstraat is gevestigd, is al jaren bekend om zijn service en assortiment, en niet alleen in Son en Breugel. Op 1 juni van het vorig jaar nam Mia Koning de Etoswinkel over van Ton Winkens.

Redacteur: Adrie Neervoort

In de loop van de tijd hebben zij en haar medewerkers de winkel een eigen uitstraling en beleving gegeven; zo is het assortiment uitgebreid met merken als Janzen, Collistar en Solgar, en is de service verhoogd. Bij alle veranderingen was daarbij altijd aandacht voor de klant en de producten in het assortiment.

Volgende stap
Voor Mia Koning en haar medewerkers is het tijd voor een volgende stap, en dus sluit zij de deuren van de winkel aan de Nieuwstraat en opent zij op woensdag 20 april een geheel nieuwe Etoswinkel aan de Heistraat. Tevens introduceert ze nog een nieuwe winkel in Son en Breugel: naast de Etoswinkel opent Mia Koning een Pour Vous, een luxe parfumerie.

Parfumeriewinkel
Dus Son en Breugel krijgt er op woensdag 20 april een parfumeriewinkel bij, waar de meer luxere geuren en verzorgingsproducten te koop zijn. “In deze parfumerie krijgen de klanten persoonlijk advies over een nieuw parfum, make-up en-of huidverzorging”, legt Mia Koning enthousiast uit.

Unieke inrichting
Beide zaken krijgen een aparte entree en een eigen unieke, nieuwe passende inrichting volgens de laatste concepten. Vanaf woensdag 20 april zal de feestelijke opening van beide winkels gevierd worden en kunnen de klanten profiteren van veel openingsaanbiedingen. Meer daarover in de uitgave van DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 13 april.