Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Geheel vernieuwde ETOS op een nieuwe locatie

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 20 april opende de Etos Son en Breugel de deuren van de nieuwe winkel aan de Heistraat 14a, naast de Aldi. De winkel, die eerder was gevestigd aan de Nieuwstraat in Son en Breugel, maakte er een feestje van: de eerste 100 klanten ontvingen een goedgevulde goodiebag en er waren diverse kortingsacties en demonstraties.

Redacteur: Adrie Neervoort

De klanten zagen direct bij binnenkomst dat de winkel erg overzichtelijk is ingedeeld en geheel voorzien van een nieuwe inventaris en een nog breder assortiment met de bekende merken en aanbiedingen die u alleen bij Etos vindt.

“Jammer dat de opening van Pour Vous Parfumerie nog niet kon doorgaan”, zegt Mia Koning, eigenaresse van Etos Son en Breugel en ook van de nog te openen vestiging van Pour Vous in Son en Breugel, “het speciaal ontworpen interieur kon niet op tijd worden geleverd, vandaar het uitstel.” Maar straks zal de parfumeriezaak met een eigen entree samen met de Etoswinkel een mooie aanwinst zijn voor het winkelaanbod in het centrum van Son en Breugel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding