Woonwensen-enquête verlengd
Woonwensen-enquête verlengd Foto: Marjolein van den Bout

Woonwensen-enquête verlengd tot 17 december

Algemeen

Son en Breugel - Al ruim 500 inwoners hebben de woonwensen-enquête van de Seniorenraad ingevuld op www.seniorenraad.nl. Dat geeft al een aardig beeld van de wensen van 55-plussers betreffende hun huidige en in de toekomst gewenste woonsituatie; maar de Seniorenraad wil meer.

Daarom is besloten de inschrijving te verlengen tot en met zondag 17 december a.s. Dit geeft de Seniorenraad de gelegenheid om bezoekers van de (voormalige WMO-)beurs ‘Stap naar Gezonder’ op 10 december in het Dommelhuis de enquête ter plekke in te laten vullen met hulp van een van de vrijwilligers.

Wat als uw situatie wijzigt
De Seniorenraad hoort regelmatig “Ja, waarom zou ik het invullen… ik woon nu best.” Aan wie zo denkt wordt dan vaak de wedervraag gesteld “Maar wat als uw situatie in de komende tijd wijzigt. Bijvoorbeeld omdat uw gezondheid achteruitgaat, u alleenstaand wordt, uw burenhulp wegvalt, kinderen naar verder weg verhuizen, uw financiële situatie verandert… Wat dan? Hoe wilt u dan wonen? Wat hebt u dan nodig? Waar wilt u dan wonen?

Juist daarom is het goed als ALLE 55-plussers deze enquête invullen. De Seniorenraad kan dan met een schat aan informatie de gemeenteraad vragen bij haar woonvisie en -plannen rekening te houden met de wensen van haar burgers. Er staat een hoop te gebeuren op dit gebied in de komende jaren. Draag daarom bij en vul de enquête in. Het kost u nauwelijks tijd en de antwoorden zijn absoluut anoniem.

Hulp
Wilt u hulp bij het invullen? Kom dan op woensdagmiddagen tussen 16.00 en 17.00 uur naar het Dommelhuis, waar u hulp krijgt bij het invullen, of bezoek op 10 december a.s. de ‘Stap naar gezonder’-beurs in het Dommelhuis tussen 11.00 en 16.00 uur.
Heeft u vragen? Bel dan met Frits Helders: 06-10969604.