Tijdens de Ondernemersavond in 2023 steunden de Lions diverse goede doelen
Tijdens de Ondernemersavond in 2023 steunden de Lions diverse goede doelen Foto: Wil Feijen

De Ondernemersavond, al 20 jaar een begrip in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Aan het woord is de president van de Lionsclub Son en Breugel voor het Lionsjaar 2023/2024, Eugène Hermsen: “Sinds 2016 ben ik als advocaat gevestigd in Son en Breugel op industrieterrein Ekkersrijt. Daardoor onderhoud ik nauwe contacten met het bedrijfsleven in Son en Breugel. Naast mijn werk als advocaat vind ik het belangrijk om maatschappelijk actief te zijn en mij in te zetten voor de lokale samenleving. Dat is dan ook de reden dat ik enthousiast lid ben van de Lionsclub Son en Breugel. Het is een heel gezellige club, die hulp tracht te bieden aan die personen in de samenleving die dat hard nodig hebben. Vaak kijken we bij hulpbehoeftigen ver over de landsgrenzen, maar er is op lokaal niveau ook heel veel te doen. Als Lions is ons motto dan ook: We serve!”

Over de Ondernemersavond zegt Eugène het volgende: “Als president van de Lionsclub komen op deze avond voor mij twee belangrijke zaken bij elkaar: het bieden van steun aan maatschappelijke organisaties, en bestaande en nieuwe relaties met het lokale bedrijfsleven onderhouden en aanknopen. Met de middelen die we als Lionsclub ophalen ondersteunen we immers meerdere goede doelen die we tijdens de Ondernemersavond bekendmaken. 

Hiermee kunnen we als Lions effectief maken en uitdragen waar wij voor staan: Lions helpen. De donaties worden daarbij mede mogelijk gemaakt door de gasten en door de waardevolle sponsors van de Ondernemersavond, in veel gevallen al voor enkele jaren op rij. Daarom wil ik nu al deze ondernemers hartelijk bedanken, want zonder sponsoring is het onmogelijk om zo’n groot bedrag bij elkaar te krijgen, en ook dit jaar is dat dankzij hen weer gelukt.”

Eugène vervolgt met de tweede reden waarom je de Ondernemersavond op 6 april mee wil beleven: “Een gezellige avond doorbrengen met vrienden en zakelijke contacten en verbinding zoeken met de lokale samenleving. Nieuwe mensen en relaties ontmoeten en genieten van een gezellige avond met een sfeervol optreden van zangers Coosje Smid. Zo leer je andere mensen kennen in een feestelijke en ongedwongen sfeer. Zo heeft iedereen een goed verhaal om door te vertellen in de weken daarna. Wij als Lions zorgen er samen met De Zwaan en het Dommelhuis voor dat de gasten niets tekortkomen, en zo moet deze avond dubbel en dwars gaan slagen.”

“Naast de redenen die Eugène hier noemt is iedereen natuurlijk ook enorm benieuwd wie dit jaar de titels van Ondernemer en Starter van het jaar toegekend krijgen van de jury”, vervolgt Lion Hans Waals. “Uit de vele nominaties maakt de jury weer een keuze en we staan te popelen om drie prima ondernemers in de schijnwerpers te zetten met een titel als waardering voor hun ondernemerschap.”

Ze hebben er onwijs veel zin in en zien u graag op zaterdag 6 april aanstaande in De Zwaan. De zaal gaat open om 17.00 uur om het geweldige feest te laten beginnen. Kaarten zijn te bestellen op de website https://ondernemervhjaar.nl/toegangskaarten of stuur een mail naar info@ondernemervhjaar.nl. Eugène Hermsen sluit af: “Als iedereen het naar zijn zin heeft op deze feestelijke avond en wij als Lions onze bijdrage kunnen leveren aan de diverse goede doelen die we kunnen ondersteunen, dan ben ik volledig tevreden.”