OVHJ Nomineer nu!
OVHJ Nomineer nu! Foto: Ingezonden

Nomineer uw ondernemer van het jaar 2024

Algemeen

Son en Breugel - Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de Lionsclub Son en Breugel weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze de titels van de Ondernemers en Starter van het Jaar 2024 uit.

Tot 5 januari 2024 kan iedereen een of meerdere ondernemers voordragen voor een van de titels. U hoeft zelf geen inwoner of ondernemer te zijn uit Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming die u voordraagt kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het jaarthema van toepassing is. 

Op zoek naar de ondernemer die onderneemt vanuit het motto ‘Recht door zee

Het maakt niet uit of de onderneming een business-to-business- of een business-to-consumer-onderneming is, en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend. Voor de Ondernemer van het Jaar 2024 zijn de Lions op zoek naar de ondernemer die onderneemt vanuit het motto ‘Recht door zee’. Meer informatie vindt u op de website van de Lions.

Uw nominatie
Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Geef daarbij vooral aan waarom de ondernemer volgens u past bij het thema en de titel ook daadwerkelijk verdient. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen.

Ook een ondernemer nomineren voor de titel van Ondernemer of Starter van het Jaar 2024? Ga dan voor 5 januari naar https://ondernemervhjaar.nl/nomineer-hier, of scan de QR-code.


Nomineer de ondernemer van het jaar