Susanne Gondrie leest een kerstverhaal
Susanne Gondrie leest een kerstverhaal Foto: Marjo de Vos

Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel sluit 2023 in stijl af

Algemeen

Son en Breugel - De vrijwilligers en coördinatoren van de Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel hebben ook in 2023 weer erg veel inzet getoond. In dat jaar zijn ze actief geweest om mantelzorgers in de drie gemeenten te helpen door eens per week de zorg over te nemen voor enkele uren, zodat de mantelzorger even iets anders kon gaan doen. 

Om de vrijwilligers te belonen is ook dit jaar weer een kerstdiner georganiseerd, dit jaar in restaurant De Bank in Best. De avond werd opgeluisterd door een kerstverhaal van Susanne Gondrie en door muziek van het kwartet Unlimited. Voor 2024 verwachten ze ook weer een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het ontlasten van mantelzorgers in hun soms zware dagelijkse taak. Ze zorgen ervoor dat de deskundige vrijwilligers regelmatig bijgeschoold worden zodat zij up to date ingezet kunnen worden. Hiervoor worden zowel cursussen als thema-avonden aangeboden. Daarnaast zorgen ze via bindingsactiviteiten dat de vrijwilligers ook onderling ervaringen delen en van elkaar kunnen leren.

De Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel wenst alle inwoners en met name alle mantelzorgers een gezond 2024. En mocht u ze nodig hebben, neem dan contact op via 06-15620262 of via coordinatoren@vrijwilligemantelzorg.nl..