Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

De Zorg & Welzijn Special komt eraan

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 6 maart besteedt DeMooiSonenBreugelKrant extra aandacht aan zorg en welzijn. Dit gebeurt met speciale themapagina’s met informatie en nieuws over zorg en welzijn, omdat de keuzes op dit gebied groot zijn.

Zorg & Welzijn Special
De vraag naar zorg blijft groeien, ontwikkelingen staan niet stil, en welzijn is een steeds belangrijker begrip in het dagelijkse leven. Wie fit en gezond is, wil dit uiteraard zo lang mogelijk blijven. Bewegen en goed eten helpen daarbij. Zodra je hulp of ondersteuning nodig hebt, verlang je naar kwaliteit in de zorg.

Van 11 t/m 17 maart is het de Week van de Zorg. Daarom geeft DeMooiSonenBreugelKrant in de editie van woensdag 6 maart extra aandacht aan zorg en welzijn. Zo kunnen onze lezers een goed inzicht krijgen in welzijnsorganisaties en zorgaanbieders.

Bent u als ondernemer actief als zorg- of welzijnsaanbieder? Zorg er dan voor dat u gezien wordt in de Zorg & Welzijn Special van DeMooiSonenBreugelKrant op woensdag 6 maart. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met DeMooiSonenBreugelKrant door een e-mail te sturen naar verkoop@demooisonenbreugelkrant.nl of bel naar 0499-700231.