Jonge mantelzorgers en buddy ouders en - kinderen bij première Robin Hood
Jonge mantelzorgers en buddy ouders en - kinderen bij première Robin Hood Foto: MooiSonenBreugel / Floortje Hilgerdenaar

Ladies’ Circle sponsort kaartjes voorstelling ‘Robin Hood’

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen weekend bezocht een grote groep jonge mantelzorgers, buddyouders en hun buddykinderen de première van ‘Robin Hood’ van toneelgroep Maan. Dankzij de sponsoring van Ladies’ Circle Son en Breugel, een groep enthousiaste ondernemende vrouwen die zich inzetten voor goede doelen en de samenwerking met LEVgroep Son en Breugel, konden deze mensen speciaal uitgenodigd worden.  

Twee medewerkers van LEVgroep waren zaterdag bij de voorstelling aanwezig met een groepje jonge mantelzorgers (kinderen die in een thuissituatie zitten waar zij zorg bieden aan bijvoorbeeld zieke ouders of broertjes of zusjes). Ook een grote groep buddyouders en hun buddykinderen zat afgelopen zaterdag in de zaal. Buddyouders (voorheen steunouders) vangen kinderen op voor wie extra aandacht gewenst is, ter ontlasting van de ouder(s) om zo wat extra lucht te geven in de drukte (en mogelijke problematieken) van de dag. 

“Het was niet leuk… het was superleuk!” klonk het achteraf enthousiast uit de monden van de kinderen. Die deze middag heerlijk konden genieten van een mooie voorstelling en een onbezorgd uitje. Komend weekend gaan er ook nog een aantal gezinnen die momenteel in de Oekraïne-opvang verblijven naar de voorstelling ‘Robin Hood’ dankzij deze samenwerking.