Jan en Lucy
Jan en Lucy Foto: Picasa

Luisteren! Oh, zit dat zo?

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdagavond 6 maart van 20.00-22.00 uur presenteren Lucy van de Wier en Jan Achttienribbe een show vol variatie.

Hoe word je eigenlijk prins carnaval? En nog meer vragen die nooit gesteld zijn en waarop je het antwoord wel wilt weten. Rob Conijn en Ronald Brekelmans geven antwoord. Aafke Reker over de Duurzaamheidsprijs die ze heeft gewonnen en ze geeft ook aan wat vooral belangrijk is voor ons allemaal.

Het rapport en de aanbevelingen voor de woonwensen van senioren (55+) is uit! Ad van Etten en Harry van der Kallen geven de duidelijkheid die Jelle de Jong als wethouder nodig heeft om toekomstbestendig te bouwen; uiteraard geeft onze wethouder commentaar. Internationale Vrouwendag 8 maart gaat niet zomaar voorbij; hierover spreken zij met Monique van Zwieten. Al die mooie foto’s in DeMooiSonenBreugelKrant zijn gemaakt door onze eigen hoffotograaf Wil Feijen. Hoe kwam dat zo?

Ga vooral luisteren op Radio S&B op 107,5 FM, www.radiosenb.nl (luister-liveknop), kabel van Ziggo (via radiokiezer), KPN 1109 en T-Mobile (kanaal 2188).