PVGE in Liempde
PVGE in Liempde Foto: Ingezonden

PVGE fietst door het Dommeldal ten zuiden van Eindhoven

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 17 april organiseert de PVGE een fietstocht door het Dommeldal ten zuiden van Eindhoven. Het is een dagtocht van 48 km, die vertrekt om 9.45 uur vanaf het 17 Septemberplein in Son.

Er wordt koffie gedronken bij de Genneper Hoeve in Eindhoven. De route naar de Genneper Hoeve was een eye-opener door het nieuw aangelegde fietspad in Eindhoven. Wie de route van 48 km te lang vindt, kan met de auto naar de Genneper Hoeve rijden en vanuit hier de route met de fiets aanvangen.

Na de koffie begint de eigenlijke route door het Dommeldal, een schitterend landschap door bos en weilanden. De lunch zal plaatsvinden in restaurant De Volmolen, waar ruim een uur voor uitgetrokken wordt. Na de lunch loopt de route via de oude spoorbaan naar de Genneper Hoeve en vanhieruit weer naar Son en Breugel.

Leden hebben reeds een uitgebreide beschrijving van deze route per e-mail gekregen. Verdere inlichtingen: Herman Hendriks, coördinator PVGE fietsclub, e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl, en bij Marijke ter Meulen, die deze fietstocht zal begeleiden: tel. 06-28183454 of e-mail famtermeulen@hotmail.com..