Archieffoto: Kindervakantiespelweek
Archieffoto: Kindervakantiespelweek Foto: Wil Feijen

Kindervakantiespelweek Son: een sprookjesachtige week voor de kinderen

Algemeen

Son en Breugel - De zomervakantie komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor de Kindervakantiespelweek Son, dit jaar van 12 tot en met 15 augustus. Dit is al 49 jaar een week vol met plezier voor de kinderen van de basisscholen van Son. Ze kunnen zich uitleven met allerlei leuke activiteiten en spelletjes met vriendjes en vriendinnetjes.

Het thema van dit jaar is ‘Sprookjes’. Dit idee kwam van Sarah Jager, een van de kinderen die meedeed aan de oproep voor een leuk thema eerder dit jaar in DeMooiSonenBreugelKrant. Sarah mag samen met iemand anders gratis meedoen dit jaar. 

De werkgroep die de Spelweek Son organiseert, is ook enthousiast over het thema. Ze zijn druk bezig met het zoeken naar passende aankleding en kleding om de activiteiten kleur te geven. Ze willen de kinderen een onvergetelijke week bezorgen. Heeft u nog iets liggen van bijvoorbeeld carnaval wat ze over zouden mogen nemen of lenen? Dan horen ze dit graag via voorzitter@kvs-son.nl

De inschrijving van de kinderen loopt al goed en duurt tot 31 mei. U kunt uw kind inschrijven via www.KVS-Son.nl. De Spelweek Son is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Iedereen die te oud is om zelf deel te nemen is welkom om te helpen als vrijwilliger. Wilt u een handje helpen en de kinderen een leuke week bezorgen? Meld u dan aan als vrijwilliger via www.KVS-Son.nl. U krijgt er veel dankbaarheid en gezelligheid voor terug.

De organisatie hoopt u en uw kind te zien bij de Kindervakantiespelweek Son. Het wordt een sprookjesachtige week!