Fijnfisjenie
Fijnfisjenie Foto: Wil Feijen

Roeptoetgat en Fijnfisjenie Café voelen zich thuis in Krutjesgat

Carnaval

Son en Breugel - Het Fijnfisjenie Café bracht dit jaar een extra dosis gezelligheid naar Krutjesgat, en het Vestzaktheater in het Dommelhuis diende als het bruisende centrum van deze feestelijke activiteit. Vier dagen lang veranderde het Vestzaktheater in een levendige kroeg, compleet met een bescheiden podium dat als het hart van het feest fungeerde. Het Vestzaktheater werd nu het bruisende decor voor de uitzendingen van het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant, en daarmee werd het Dommelhuis een extra locatie van carnavalsvreugde in Son en Breugel.

Redactie: Adrie Neervoort

Roeptoetgat van Omroep Brabant, zoals de zender tijdens carnaval wordt genoemd, werd naadloos opgenomen in het carnavalsgewoel van Krutjesgat. Het Dommelhuis, doorgaans bekend om zijn culturele evenementen, werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bruisend carnavalsdecor waar feestvreugde en gezelligheid in de lucht hingen.

Met twee uitzendingen per dag was het Fijnfisjenie Café een magneet voor twee keer 150 gasten, die vanuit alle hoeken van de provincie naar Roeptoetgat kwamen. Samen met de artiesten creëerden zij een onvergetelijke carnavalssfeer. Het was niet alleen een genot om het thuis op de televisie te volgen, maar nog beter was het om er zelf bij te zijn. Christel de Laat en Jordy Graat, met hun kenmerkende humor en gezellige praatjes, vervulden weer de rollen van gastheer en gastvrouw en zorgden voor een ongedwongen en gezellige sfeer.

De apotheose van deze feestelijke dagen was op dinsdag, de laatste avond, waar prins Robert van Krutjesgat als eregast verscheen. Samen met de gelukkige winnaars van de winactie van deze krant en de onmisbare Jordy en Christel werd het licht symbolisch uitgedaan om het einde van dit buitengewone Fijnfisjenie Café te markeren.

Fijnfisjenie
Fijnfisjenie
Fijnfisjenie
Fijnfisjenie
Fijnfisjenie
Fijnfisjenie
Fijnfisjenie 13 februari 2024
Fijnfisjenie 13 februari 2024
Winnaars vrijkaarten Fijnfisjenie 13 februari 2024
Fijnfisjenie 13 februari 2024