Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Verkeersweek op Wielen van start

Algemeen

Son en Breugel - Ruim 30 bewoners hebben zich verzameld op het 'verkeersplein', zoals het Wim Stasplein tijdelijk is genoemd, op het terrein van Zonhove. Ook andere genodigden melden zich, waaronder een aantal vrijwilligers van DELA. Ze zijn gekomen voor de opening van de Verkeersweek op Wielen, onderdeel van de 'Prokkelweek'.

Door: Lucas van As
Foto's: Adrie Neervoort

Mandy Swinkels heet iedereen welkom, het zal voor de bewoners een spannende week worden, maar wel een waar ze hopelijk veel plezier aan zullen  beleven! Het is een bijzonder evenement, omdat het op initiatief van de bewoners tot stand is gekomen. De bewoners hebben een lijst met wensen gepresenteerd, waarin ze onder meer aangaven dat er iets moest gebeuren aan de verkeersveiligheid, ook op het terrein van Zonhove zelf. De Verkeersweek op Wielen is daaruit voortgekomen.

De opening van de Verkeersweek op Wielen werd namelijk op ludiek wijze gedaan. Samen met Esse Weledemariyam en Robbert, een van de bewoners, moest Kees Vortman van het Wim Stasplein naar een pleintje iets verderop 'racen' en weer terug, waarna de Verkeersweek officieel geopend was. Een beetje onwennig nam de wethouder plaats, na enige aanwijzingen konden de heren van start!

Wie de winnaar was van deze spannende race en een impressie van de Verkeersweek op Wielen, kunt u de komende week in onze krant lezen!

Met een druk op de knop zette Yvonne den Exter het stoplicht, dat bij het Wim Stasplein speciaal voor de Verkeersweek was geplaatst, op groen, waarmee de Verkeersweek officieel van start ging!


 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding