Leden KVB gingen op bezoek bij het HOi-Huis
Leden KVB gingen op bezoek bij het HOi-Huis Foto: KVB

Leden KVB gingen op bezoek bij het HOi-Huis

Algemeen

Son en Breugel - Het HOi-Huis bestaat bijna 12 jaar, toch waren er maar weinig leden van de Katholieke Vrouwen Beweging die ooit in het activiteitencentrum voor senioren waren geweest. Reden genoeg dus voor het bestuur van de KVB om een rondleiding in het HOi-Huis te organiseren. Omdat het bestuur de rondleiding wilde combineren met een lunch stelde beheerder John Hermes voor om dan op een vrijdag te komen omdat er dan genoeg ruimte zou zijn om een grote groep te ontvangen.

Afgelopen vrijdag kwamen er dan ook 33 dames naar de Taylorstraat voor hun veelal eerste kennismaking met het HOi-Huis. De dames werden door het bestuur van de KVB ontvangen met koffie en een koekje waarna John begon te vertellen over het ontstaan van het HOi-Huis en de activiteiten die er allemaal plaatsvinden. Daarna mochten de dames door het gebouw lopen en de werken bezichtigen van de hobbygroepen die her en der verspreid door het gebouw te vinden zijn. Al lopende door de werkplaatst werd John door de vrouwen bestookt met vragen die hij enthousiast beantwoordde.

Ondertussen had het bestuur van de KVB in de andere unit de tafels gedekt en konden de dames aanschuiven voor een heerlijke lunch. Eerst werd John door voorzitter Carin Hulsen bedankt waarna er alle tijd was om te genieten van het lekkere eten en elkaars gezelschap. Na het gezellige samenzijn ging een ieder tevreden naar huis waarna het bestuur alles keurig opruimde en het gebouw weer netjes achterliet. Deze maand gaan de leden nog op vlindersafari in Gemert. Kijk voor informatie en een beeldimpressie van alle activiteiten van de vereniging op de website www.kvbsonenbreugel.nl!

Leden KVB gingen op bezoek bij het HOi-Huis