Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b7c6ef
Foto:

Wil je wat bijverdienen?

Son en Breugel - Ben je 13 jaar of ouder en wil je wat bijverdienen, dan zijn wij op zoek naar jou! Elke week valt DeMooiSonenBreugelKrant weer in de brievenbus bij de inwoners van Son en Breugel. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Elke maandag en dinsdag wordt er op kantoor hard gewerkt om de krant op te maken, zodat hij naar de drukkerij kan. Op woensdagochtend worden de kranten dan uitgereden naar onze bezorgers, die er dan op hun beurt voor zorgen dat iedere inwoner van Son en Breugel op de hoogte wordt gebracht van het wel en wee in ons mooie dorp.
Je hebt dan in principe heel de woensdag de tijd om de kranten te bezorgen, 's middags of 's avonds maakt niet uit. Jij bepaalt wanneer je dit doet, als de krant maar op woensdag op de deurmat valt.
Het zou kunnen zijn dat we op dit moment geen wijk vrij hebben in de buurt waar je woont. Geen probleem, we zetten je op onze reservelijst en zodra er dan iets vrijkomt nemen we contact met je op. Ben je nog geen 13 jaar maar lijkt het je wel leuk om straks iets bij te verdienen, meld je dan vast aan voor onze reservelijst. Zodra je dan 13 bent kunnen we kijken of er bij jou in de buurt een wijk vrij is, of vrijkomt op korte termijn.

Lijkt het je leuk en wil je ervoor zorgen dat iedereen DeMooiSonenBreugelKrant kan lezen, meld je dan aan als bezorger. Stuur een mail naar administratie@demooisonenbreugelkrant.nl , en wij nemen contact met je op.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>