Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 76add2
Foto: Zwembad Son

Diploma zwemmen met als thema Sinterklaas

Son en Breugel - Het is een spannende tijd voor veel kinderen uit Son en Breugel. Het Sinterklaasfeest staat voor de deur en dan mag je ook nog op voor je diploma.

De kinderen hadden er zin in. In totaal hebben 66 kinderen hun kunsten in het water laten zien aan alle ouders, opa's en oma's. 40 kinderen hebben hun A diploma gehaald, 19 kinderen B  en 7 kinderen het C diploma. Zoals gebruikelijk bij zwembad Son, was ook nu de zwemzaal weer versierd om de kinderen het gevoel te geven dat zwemmen ook een feest mag zijn. Na een degelijke voorbereiding verdienen zij tenslotte een feestelijke afsluiting na een periode hard werken. 

In de week voor het examen is zwarte piet ook nog even op bezoek geweest om vele kinderen een hart onder de riem te steken. Dit heeft zijn uitwerking gehad, want alle kinderen mochten we feliciteren met het behalen van diploma A, B of diploma C.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>