Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Ons Dorp Live één van de grootste live muziekfestivals in de regio

Algemeen

Son en Breugel - Op zaterdagavond 15 december treden er 25 bands op in maar liefst 7 horeca gelegenheden in Son en Breugel. Meer dan 100 muzikanten gaan deze avond live muziek maken. Locaties zijn: Café 't Hart van Son, Café Het Raadhuis, Café-Zaal De Zwaan, Kapelzaal La Sonnerie, De IJsbaan, Jongerencentrum Oase en het Vestzaktheater. Aanvang 20:00 en overal is de toegang gratis. 

Ons Dorp Live! heeft in 2006 haar vuurdoop gehad en was direct een doorslaand succes. Sindsdien is het een 2-jaarlijks terugkerend evenement. Alle bands die meedoen hebben één of meerdere muzikanten uit Son en Breugel. Ze spelen van eigen werk tot covers en in breed scala van muziekstijlen. De jongste deelnemer is 15 en de oudste ver in de 70. Elke band speelt in zijn eigen genre (van Pop tot Rock en van Folk tot de Blues) en krijgt ca. 45 min speeltijd. Ons Dorp Live! wordt georganiseerd door de Stichting Giggut!?-Events en het festival trok de laatste editie meer dan 2000 bezoekers. 

Het festival wordt gemaakt door de bands zelf want alle bands treden belangeloos op. 
Op de website http://www.onsdorplive.nl kunt u de deelnemende bands en hun biografie raadplegen, zodat u een beetje weet wat u kan verwachten. Het programma van de avond wordt kenbaar gemaakt in de special hiervoor ontwikkelde App. Hierin is, middels een soort "spoorboekje", terug te vinden welke band op welke locatie en op welk tijdstip speelt. Ook is het mogelijk om zo uw eigen gepersonaliseerde programma samen te stellen waarbij u, doormiddel van een pop-up, gewaarschuwd wordt wanneer één van uw favoriete bands start. Alle locaties zitten op loopafstand van elkaar wat het makkelijk maakt om snel van locatie te veranderen. Download de app "OnsDorpLive" in de app- of playstore om alle info direct ter beschikking te hebben. 

Laat u verrassen door de enorme variëteit van muziek en de energieke live performance van de bandleden. En bovenal, beleef gegarandeerd een fantastische avond!  

Zaterdagavond 15 dec 2018 – 25 Live Bands - Centrum  Son en Breugel – Toegang Gratis


Afbeelding