Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Zelfgemaakte stamppottenbuffet bij het Onderonsje

Algemeen

Son en Breugel / Sint Oedenrode - In de keuken van het Damiaancentrum wordt het op donderdag 31 januari weer druk. De deelnemers gaan zelf een stamppottenbuffet klaarmaken. En wat maken ze klaar?

De traditionele recepten zoals boerenkool met worst, of hutspot? Of geven ze er een hedendaagse twist aan en wordt er inkopen gedaan bij de vegetarische slager? Het kan natuurlijk ook allebei want wat is er lekkerder dan een zelfgemaakte gehaktbal in een kuiltje jus?

Als u 55-plusser bent en u heeft zin om mee te doen kunt u zich aanmelden. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Een echte keukenprins(es) hoeft u niet te zijn. Het gaat om het samen bezig zijn en de gezelligheid van het gezamenlijk eten. Voor deze activiteit is het nodig dat u zich aanmeldt (graag voor 28 januari) via Petra Vesters, telefonisch bereikbaar vai 06-10068676, petrav@kpnmail.nl of via Karin van Vlerken, telefonisch bereikbaar via 06-13992915.

Aanvang: 10.00 - 13.30 uur. Kosten: € 6,00, locatie Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, Sint-Oedenrode. Meer informatie kunt u vinden op www.damiaancentrum.nl.

Afbeelding