Afbeelding
Foto: Chyntia Cappers

Stem op Snoet voor de mooiste hond van Nederland!

Algemeen

Son en Breugel - Elk jaar barst de strijd los... wie is de mooiste hond van Nederland? Dit jaar hopen Cynthia en Florian, baasjes van Snoet dat hun hond de felbegeerde titel krijgt.

Bij de vraag waarom Snoet de mooiste hond zou moeten worden, schrijft Cynthia het volgende:
"Waarom vind ik mijn hond de mooiste hond? Tsja, dat is een vraag die je iedere hondeneigenaar kan stellen, want wie vindt zijn eigen hond nou niet de mooiste? Ik kan je wel vertellen wat Snoet zo bijzonder maakt. Snoet is zeer slim, eigenwijs, lief, koppig als een ezel en sterk, ze is een uitdaging om op te voeden maar ik garandeer je dat je, je met deze dame geen moment verveelt. Snoet en ik zijn eigenlijk altijd samen, lijken qua karakter erg op elkaar en we kunnen op elkaar bouwen. Snoet is zelfs mijn inspiratie geweest om mijn leven over een andere boeg te gooien en een eigen bedrijf te beginnen om te kunnen doen wat ik echt leuk vind. Kortom, of Snoet de mooiste is kan ik voor een ander niet bepalen, voor mij in ieder geval wel. Maar, de mooiste of niet, ze is heel bijzonder."

Met jouw stem kan Snoet de verkiezing op gemeente- en provinciaal niveau winnen. De landelijke winnaar wordt tijdens de Animal Event gekozen door een jury uit de selectie provinciale winaars. Stemmen kan tot en met 12 maart via de volgende link: https://www.mooistehond.nl/snoet-son-en-breugel

Afbeelding