Afbeelding
Foto: Ingezonden

Back To The Country Part 8

Algemeen

Son en Breugel - In het Vestzaktheater wordt op zaterdag 9 maart teruggegaan naar de hoogtijdagen van de country en rock and roll. Countryband Savannah en solisten Dick van Altena en Cor Sanne nemen u mee terug in de tijd toen de songs van Johnny Cash, Charlie Rich, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves en The Everly Brothers nog uit de speakers van de transistorradio klonken. En er is ook nog een afterparty.

De gouden countryjaren herleven met Savannah, Dick van Altena en Cor Sanne. Zeven Nederlandse topartiesten komen zaterdag 9 maart naar Son en Breugel voor de uitvoering van hun succesvolle, geheel vernieuwde theatershow 'Back To The Country'. Eén van de trekpleisters van de show is Savannah uit Tilburg, de meest populaire countryband van de Benelux.

Naast Savannah wordt 'Back To The Country' gedragen door de solisten Dick van Altena en Cor Sanne. Laatstgenoemde praat en zingt de avond op speelse wijze aan elkaar. De zeven artiesten leven zich volledig uit in hun favoriete muziekstijl. U ziet ze uitblinken op vocaal en instrumentaal gebied, waarbij spetterende solo´s worden afgewisseld met mooie intieme liedjes. Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers, wie kent ze niet? De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, neemt u mee naar de jaren '50, '60 en '70. De gouden jaren van de country. In 'Back To The Country' passeren bijna 35 songs de revue. Hits die u allemaal nog kunt meezingen. Bij een aantal krijgt u gratis muzikaal onderwijs: humoristische anekdotes passend bij het liedje, de artiest of de componist. Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van 'Back To The Country'.

Deze voorstelling was de afgelopen jaren volledig uitverkocht. Kaarten zijn nu nog te bestellen via www.vestzaktheaterson.nl/activiteit/concert-back-to-the-country-part-eight. Aanvang van de voorstelling 20.15 uur. Entreeprijs € 12,50.