Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 13ac9a
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Bibliotheek Dommeldal zoekt Spraakmakers

Son en Breugel - Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Of specifieke kennis over een bepaald onderwerp die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan en deel jouw kennis met anderen. Kom als Spraakmaker naar de bibliotheek om een afspraak te maken.

Deel je passie, deskundigheid of jouw verhaal
De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, met een grote collectie en met de kennis van de medewerkers.

De bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis. Daarom roept de Bibliotheek Spraakmakers op. Een 'Spraakmaker' weet veel over een bepaald onderwerp en wil dit graag delen met anderen. Dit kan van alles zijn: van breien tot barokmuziek, van filosofie tot filmpjes maken. De vorm is vrij, want een Spraakmaker bepaalt zelf hoe hij of zij de kennis gaat delen. Samen met een medewerker van de bibliotheek kijkt hij/zij welke vorm de beste is. Misschien een workshop, of een reeks lezingen of wellicht een excursie. Van kleinschalige bijeenkomst tot avondvullende activiteit.

De Bibliotheek zorgt voor de promotie via de website, nieuwsbrief en social media, waarmee belangstellenden worden uitgenodigd om te komen kennismaken met het verhaal van de Spraakmaker.

Kom vertellen over je passie, deskundigheid of bijzondere ervaring
De komende maanden gaat Bibliotheek Dommeldal op zoek naar Spraakmakers. Zij kunnen zich melden bij de contactpersonen in de Bibliotheek. Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheekdommeldal.nl. Daar kunnen Spraakmakers zich ook aanmelden.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>