Logo mooisonenbreugel.nl
Wedstrijd van Dames 1   | Fotonummer: 2779de
Wedstrijd van Dames 1 (Foto: Ingezonden)

Argo waterpolodames sluiten het boek

Son en Breugel - De meeste dames van Argo hebben afgelopen week een punt gezet achter hun carrière en gaan dus nu definitief met waterpolo pensioen. In een uitwedstrijd tegen Lutra viel er niets meer te behalen, de zevende plek was al binnen, na een buitengewoon goede tweede deel van het seizoen.

Dat het dan tegen Lutra niet meer heel lekker liep, was jammer maar niets meer dan dat. Klagen over het grote bad, vervelend zonlicht, fysieke spel van de tegenstander, slecht uitspelen van overtal situaties, timing van een time-out en het fluiten van de scheidsrechters. Het leek een wedstrijd als zoveel andere wedstrijden in Helmond, maar niets was minder waar.

De waterpolodames hebben geprobeerd er nog een mooie wedstrijd van te maken, vooral ook voor het publiek wat nog één keer het team kon zien spelen. Maar de uitslag van 9-6 in het voordeel van Lutra was misschien wat geflatteerd, maar wel terecht. Lotte van Schijndel, Linda Hanegraaf en Reina v.d. Velden zullen voor het volgende seizoen de jeugd uit het huidige Dames 2 op sleeptouw moeten gaan nemen. Dankzij het resultaat van dit seizoen zal dat in de eerste klasse district zijn, een grote uitdaging voor volgend jaar maar het nieuwe team heeft zeker voldoende potentie om het waar te gaan maken.

Voor de afscheidnemende waterpolosters zullen de vrije zaterdagen lonken, voor de schrijfster van de krantenstukjes komt daar de vrije zondag bij.

Uitslagen
Lutra - D gemengd 9-7
Lutra - Dames 1 9-6
De Treffers - Dames 2 4-9
Heren 1 - Waterproof 18-2
Merlet - Heren 1 8-7
Heren 2 - Waterproof 5-7

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>