Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 068735
Foto: Ronald Rietman
Muziek

Lazy Sonnie Song Night

In april was de laatste reguliere Lazy Sonnie Afternoon van dit seizoen. Na een reeks prachtige concerten op de eerste zondag van de maand, wordt het roer omgegooid voor drie specials. Op 11 mei gaan ze van de zondagmiddag naar de zaterdagavond met de tweede Lazy Sonnie Song Night. Een avond akoestisch genieten.

Lazy Sonnie Song Night
Lazy Sonnie Afternoon heeft tot doel een breed publiek akoestische live roots muziek te laten beleven. Het biedt hiervoor maandelijks een podium aan gevestigde internationale en nationale artiesten en aan opkomende talenten. In verband met de grote belangstelling van zowel liefhebbers als muzikanten is de organisatie vorig jaar gestart met de Lazy Sonnie Song Night. Vanwege het grote succes van de Song Night komen ze dit jaar terug met dit bijzondere concept.

Tussen 20.00 en 23.30 uur treden zo'n twaalf acts op. In een continue stroom is het een komen en gaan van verrassende solo's, duo's of trio's die elk twee nummers brengen. Afkomstig uit Son en Breugel én daarbuiten. Bekende en onbekende muzikanten betreden op deze avond het podium in de Kapelzaal van La Sonnerie. Laat je verrassen!

De avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Peter Jansen en de techniek is in handen van Frank Speetjens (Multi Show Productions). De toegang is gratis. Wel wordt er rondgegaan met de tipjar.

Noteer alvast in je agenda
Zondag 2 juni
Een outside Lazy Sonnie BBQ-event. Een buitenpodium in de Kapeltuin met Canadese bands en smakelijke spijzen.

Zondag 7 juli
Het Lazy Sonnie Festival. In de unieke Lazy entourage brengen ze een dijk van een programma. Regionaal, landelijke en internationaal bekende bands betreden het podium.

Meer informatie
Voor meer informatie, de jaaragenda en/of het aanmelden voor de Nieuwsbrief ga je naar de vernieuwde website www.lazysonnieafternoon.nl. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>