Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 658e7d
Foto: ©pixabay.com

Jaarlijkse fietstocht Heemkundekring op Hemelvaartsdag

Son en Breugel - Heemkundekring Son en Breugel organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, alweer voor de twaalfde keer een fietstocht door de groene omgeving van Son en Breugel. Zij hebben dit jaar wederom getracht een afwisselende route van circa 30 km uit te zetten. Er zitten tevens enkele terrasjes in de route.

U kunt starten tussen 13.00 en 14.00 uur vanuit de Heemkamer in het oude raadhuisje, Markt 1 te Son en Breugel, waar u een routebeschrijving ontvangt en een consumptiebon voor een kop thee of koffie of een glaasje fris.

Iedereen heeft de mogelijkheid om individueel te starten. Deelname is gratis voor leden van de Heemkundekring Son en Breugel. Aan de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 2,00 gevraagd. De fietstocht eindigt bij Den Bauw in de Sint Genovevastraat 29 in Breugel. Hier kunt u de consumptiebon inwisselen om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u contact opnemen met Martin van Rooij via 06-23980759.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>