Logo mooisonenbreugel.nl
Startersprijs 2018: Leonie van den Tillaart van Leonie van de Tillaart Uitvaartverzorging   | Fotonummer: 6f4bf1
Startersprijs 2018: Leonie van den Tillaart van Leonie van de Tillaart Uitvaartverzorging (Foto: Wil Feijen)
Verkiezing ondernemer van het jaar

Wie wordt Ondernemer van het Jaar?

Son en Breugel - Lionsclub Son en Breugel houdt zaterdag 1 februari de jaarlijkse feestavond met daarin centraal de verkiezing van de 'Ondernemer van het Jaar 2019'. Deze editie staat helemaal in het teken van het thema 'anders denken, gewoon doen'. Heeft u een zo'n ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo'n ondernemer? Is zo'n ondernemer uw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Dan kunt u hem of haar nu nomineren voor een van de begeerde Son en Breugelse Ondernemer-van-het-Jaartitels. Nomineren doet u heel eenvoudig via: www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want op 1 november sluit de nominatieronde en gaat de jury aan de slag.

Anders denken, gewoon doen
Met het thema 'anders denken, gewoon doen' gaat de Lionsclub dit jaar op zoek naar ondernemers die de laatste jaren op een pro-actieve en vernieuwende, anders dan op de wijze uit het verleden, succesvol zijn. Doorbreken van patronen, inspelen op nieuwe markten en trends, gebruik van verrassende technologieën of manieren om de klant te bieden zijn slechts enkele voorbeelden van doen. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij anders denken, gewoon doen. "Doen is de beste manier van leren". Elke actie kent een resultaat en is altijd een waardevolle ervaring om beter te worden. De ondernemers die het lef tonen en hun vernieuwende gedachten omzetten in doen, maken dit jaar kans op de titel Ondernemer van het jaar 2019.

U hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer.

Swingende feestavond
Al jarenlang is de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een hoogtepunt op de evenementenkalender van Son en Breugel. Eerst is er de spannende tijd van nomineren, dan de selectie door een vakkundige jury en ten slotte een swingende feestavond met de bekendmaking van de prestigieuze titels: 'Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel', 'Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt' en 'Veelbelovende starter'.

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de grote tent op het Kerkplein in Son. Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kunt u nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en vorig jaar was het feest bijna uitverkocht.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2019? Ga dan vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op 'Nomineer hier'.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>