Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c17f15
Foto: Wil Feijen
Foto's Evenement

Op zoek naar honderden antwoorden (incl. nieuwe foto's)

Son en Breugel - Daar stond ze dan, de tien commissieleden van de organisatie van Ons Dorp Kwist. Ieder in een roze polo-shirts en een hoedje of petje op. Zou dat een aanwijzing kunnen zijn voor een vraag in de kwis? Veel deelnemers dachten van wel. Er werden volop foto's en filmpjes gemaakt van de tien commissielieden om ieder detail vast te leggen. 

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Ruim op tijd meldden de afgevaardigden van 63 teams zich vrijdagavond 4 oktober in Café-Restaurant De Zwaan. Daar werden de enveloppen uitgedeeld. In een mum van tijd gingen de deelnemers naar hun 'thuishonk' voor de zevende Ons Dorp Kwist. De A4'tjes met opdrachten werden daar snel uitgedeeld, zodat ieder teamlid zich kon stukbijten op de vragen en opdrachten.

Het lijkt zo simpel, tien categorieën met ieder tien vragen of opdrachten oplossen en daarnaast nog een sponsorcategorie en een geheime opdracht. Maar niets is minder waar. Tot iets voor 23.30 uur hadden de deelnemers de tijd om de vele vragen en opdrachten op te lossen, op te zoeken, te maken, te meten, te zingen en op te schrijven. Klokslag 23.30 uur sloot de avond en moest de envelop met opdrachtenboek ingeleverd zijn. Met nog slechts dertig seconden op de klok gaf Joost van team 62 als laatste zijn envelop aan de organisatie.

Nu is het de taak aan de tien commissieleden om alle antwoorden na te kijken en het puntensysteem hierop los te laten. Over drie weken wordt duidelijk wie de winnaar wordt van deze zevende editie.

Lees het hele verhaal woensdag 9 oktober in DeMooiSonenBreugelKrant

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>