Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r.: Yannick Spanjers, Luuk van Minos en Lynn Schutjes. Achter: de piloot en sponsor van de rondvlucht dierenarts Rob Peeters   | Fotonummer: 295321
V.l.n.r.: Yannick Spanjers, Luuk van Minos en Lynn Schutjes. Achter: de piloot en sponsor van de rondvlucht dierenarts Rob Peeters (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Rondvlucht winnaars Lions peaceposter 2018-2019

Son en Breugel - Twee keer ging de rondvlucht als gevolg van slecht weer niet door dit voorjaar. Op zaterdagochtend 5 oktober ging het dan toch gebeuren. Deze ochtend trokken twee Lions van de Lions Club Son en Breugel er op uit om als gastheren te fungeren voor de drie prijswinnaars van de afgelopen peace poster wedstrijd.

Zij ontvingen de drie glunderende tekenaars met hun familie op Kempen Airport waar ze samen eerst in het restaurant een versnapering tot zich namen. Na uitleg van de gang van zaken verschenen de piloot en hoofd groundcrew om de puntjes op de 'I' te zetten. Als vanouds werd de groep weer voortreffelijk met enthousiasme ontvangen.

Na het nemen van wat foto's bij het vliegtuig werd er plaats genomen en konden de achterblijvers de piloot, Yannick, Luuk en Lynn uitzwaaien. Het bleek een uitstekende dag voor vliegen te zijn. Bijna windstil en een zeer goed tot voortreffelijk zicht. Na drie kwartier zagen de achterblijvers het vliegtuigje weer aan de horizon verschijnen en na een foutloze landing werden de drie avonturiers door hun, toch wel opgeluchte, familieleden ontvangen.

Het bleek inderdaad een mooie vlucht te zijn geweest. Ieder had zijn huis gezien. Zij hebben veel foto's genomen en zijn een bijzondere ervaring rijker. De vader van Lynn heeft ongeveer een uur op zijn dak gestaan om ze over te zien komen vliegen. Lynn, hoofdprijswinnaar nummer 1, had bovendien nog even het roer en peddels overgenomen tijdens de vlucht wat haar een certificaat opleverde.

Uiteindelijk namen de Lions afscheid van een tevreden en voldane groep van ouders en kinderen die een onvergetelijke paar uurtjes hadden meegemaakt.

De nieuwe peace poster wedstrijd is alweer in volle gang. De tentoonstelling is te zien in de bibliotheek in het Vestzaktheater van 16 oktober tot 5 november. Kom daar allemaal kijken en breng je stem uit voor de publieksprijs. Prijsuitreiking is woensdag 6 november om 16.00 uur in de bibliotheek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>