Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 85c738
Foto:
Collecte

Collecte Alzheimer Nederland

Son en Breugel - In de week van 5 tot en met 9 november vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats. In Son en Breugel gaan zo'n 55 collectanten de straat op om geld in te zamelen.

Vorig jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Er zijn grote stappen gezet in het beter bespreekbaar maken van de ziekte en de zorg voor mensen met dementie.

Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft hun de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En ze hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Er wordt gewerkt aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, meer aandacht hebben voor elkaar en waarin men steeds dementievriendelijker wordt.

De collecteweek is een prachtig moment om hierbij stil te staan. Alzheimer Nederland hoopt natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat ze nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland is ontzettend trots op iedereen die hen bijstaat. Iedere stap die wordt gezet, helpt hen verder in de goede richting. Mocht u hen willen ondersteunen, bedenk dan dat ze blij zijn met iedere vorm van hulp.

Mocht u zich willen aanmelden als collectant, neem dan contact op met Jan van der Heijden via 06-51616416.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>