Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 13eae7
Foto: Ingezonden
Goederen en Dienstenveiling

Tennisclinic Goederen- en Dienstenveiling

Son en Breugel - De kavel 'Tennisclinic' die tijdens de Goederen- en Dienstenveiling in april door Jan van der Sommen is gekocht, heeft zaterdag 5 oktober plaatsgevonden. Op de goederen- en dienstenveiling werden in april kavels gekocht voor de bekende goede doelen; JC Oase, CV Krutjesrapers en VV SBC. Dit is onder andere ook de reden dat Jan als SBC'er naar deze avond komt. Bovenal is het ook een gezellig avondje uit.

Jan vond het (weer) eens tijd om gezellig te gaan tennissen met vrienden en kocht daarom deze kavel. De groep van acht personen werd verwelkomd door Joost van Vonderen van In Balans Accountants & Fiscalisten op de club van TV Pieter Brueghel. Hij was voor die dag de gastheer. Na de koffie en koek gingen ze de vernieuwde banen van TV Pieter Brueghel op voor de clinic. De clinic werd verzorgd door Koen Collart van BMT Tennis. Gedurende 1,5 uur werden de deelnemers getest op hun tenniskwaliteiten. Je zag meteen hoe fanatiek de groep was, want iedereen wilde winnen. Zelfs met het inspelen! Ook zag je enkele talenten opbloeien.

Na de clinic hebben de deelnemers nog een wedstrijdje gespeeld tegen elkaar. Daarna is de groep weer terug naar het paviljoen gegaan om daar enkele momenten van de clinic terug te halen; was de bal nu in of uit? Dit allemaal onder het genot van een hapje en drankje. Als slotstuk werd na zo'n sportieve uitdaging nog genoten van een goed verzorgde rijsttafel, die werd aangeboden door 'Javaanse Eetcafé' uit Beek en Donk. Het was een leuke, gezellige en sportieve dag!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>