Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9047a4
Foto: ©Puur Brabant
Advertorial zakelijk

Grote boerderijwinkel met lekkere en vertrouwde producten

Nijnsel - Stomverbaasd en positief verrast waren de eerste klanten die over de vloer kwamen in de gloednieuwe boerderijwinkel van Puur Brabant. Enkele maanden geleden opende de winkel aan de Lieshoutseweg in Nijnsel. Niet zomaar een winkel, maar een sfeervolle grote boerderijwinkel, boordevol pure en lokale producten.

De naam Puur Brabant staat voor lekkere en vertrouwde Brabantse producten, voornamelijk uit Sint-Oedenrode en omstreken. In de winkel verkopen ze vers vlees, brood, boerderijzuivel, vruchtensappen, groenten, boerderijkaas, eieren, chocolade en boerderij-ijs. "We willen alleen maar lokale producten en daarom hebben we goed om ons heen gekeken in de regio en contact gelegd met de boeren. Alles wordt gemaakt door ons zelf, of door de boer ", vertelt eigenaar en oprichter Benny Verhagen. De basis wordt gevormd door de eigen runderen, varkens en de Black Angus runderen, allemaal uit Sint-Oedenrode.

Een team van verschillende werknemers, waaronder een slager en kok, werken dagelijks in de grote open keuken achter in de winkel. Benny: "Daarmee willen we beleving creëren en laten zien dat we alles ook zelf maken. Dat is vandaag de dag erg belangrijk." Daarnaast is er winkelpersoneel en houden veel werknemers zich bezig met buffetten, complete barbecues, grote lunches en maaltijden voor bedrijven en instellingen. "Vooral dat laatste is flink gegroeid", zegt Benny. "Iedere dag rijden we lunches en maaltijden uit in de hele regio."

Het is knap dat Benny een ideologie heeft omgezet naar iets 'groots' en daarna ook vast blijft houden aan die filosofie. Toch is dat voor hem vanzelfsprekend. "Wij willen alleen maar op deze manier werken. Lekkere en vertrouwde producten van de boer leveren aan de consument. In onze winkel kan men voortaan eigenlijk alles verkrijgen aan verse levensmiddelen. En we zijn nog lang niet klaar!" Benny bedoelt dat ze altijd verder kijken in het uitbreiden van het assortiment.

Bezoek de sfeervolle en uitgebreide boerderijwinkel van Puur Brabant. Ideaal om inspiratie op te doen voor de naderende Kerstdagen. Laat je verrassen en geniet van al dat lekkers!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>