Logo mooisonenbreugel.nl
Joep Verhagen (l) en Toon Welten (r) (archieffoto)   | Fotonummer: b69a5b
Joep Verhagen (l) en Toon Welten (r) (archieffoto) (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Uitstel heropening Café Het Raadhuis

Son en Breugel - De plannen leken zo mooi voor Joep Verhagen en Toon Welten, de nieuwe uitbaters van Café Het Raadhuis. Vanaf begin januari zou het café opengaan, nadat oud-eigenaar Rob Meulenbroeks en partner Patricia de sleutel had overgedragen aan de nieuwe uitbaters. Helaas gooit de verbouwing roet in het eten.

Redacteur: Emmy Grit

In december is begonnen met de verbouwing van de bovenverdieping. "Nadat we boven begonnen waren met verbouwen, zagen we dat de muren vol zaten met zwarte schimmelplekken. Het bleek dat er veel vocht in de muren zat en dat heeft de schimmel veroorzaakt", vertelt Toon in een reactie. "Het was de bedoeling dat ik na de verbouwing de bovenwoning zou gaan betrekken. Helaas is dit nu nog niet mogelijk."

Goed nieuws
Maar er is ook goed nieuws te vermelden. Het pand is van Bavaria en zij hebben aangegeven dat dinsdag 14 januari wordt begonnen met de aanpak van de vochtproblemen. "Het dak wordt vernieuwd, de muren worden gedroogd door middel van bouwdrogers en de muren worden opnieuw gestukadoord", aldus Toon. "Zodra alles klaar is, betrek ik de bovenverdieping en kan het café officieel overgedragen worden aan Joep, waarna wij onze gasten welkom kunnen heten."

Opening
Toon hoopt dat hij de week voor carnaval open kan gaan. "Er moet nog veel gedaan worden om met carnaval onze deuren te openen, maar wij gaan er alles aan doen om dit te halen."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>