Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 830ac2
Foto: ©pixabay.com
gemeente

Gemeente trekt last onder dwangsom Korein in

Son en Breugel - De gemeente heeft besloten de 'last onder dwangsom' die was opgelegd aan kinderopvangorganisatie Korein in te trekken. Korein Kinderplein aan de Honingbij was meerdere keren gewaarschuwd voor een overtreding met betrekking tot de buitenruimte op de speelplaats.

De gemeente Son en Breugel is belast met toezicht en de handhaving van de kwaliteit van kinderopvang. De GGD inspecteert ieder jaar in opdracht van de gemeente alle kinderopvanglocaties. De GGD heeft op de locatie aan de Honingbij al vaker geconstateerd dat er iets niet goed geregeld is met de buitenruimte. Omdat er geen passende oplossing was, heeft de gemeente besloten tot een 'last onder dwangsom' op te leggen.

De GGD heeft inmiddels geconstateerd dat de overtreding op deze locatie is opgelost. De gemeente heeft geen dwangsom verbeurd, omdat de overtreding is beëindigd. Hierdoor is de last onder dwangsom ingetrokken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>