Carlijn en haar vader
Carlijn en haar vader Foto: Ingezonden

Bruidsfoto Carlijn genomineerd Bruidsfoto Award 2020

Algemeen

Son en Breugel - De foto van bruid Carlijn uit Son en Breugel met haar vader is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020. Dit is een Nederlandse fotografiewedstrijd waarbij fotografen hun werk in verschillende categorieën kunnen insturen. Dit jaar waren er meer dan 1250 inzendingen. In de categorie emotie maken zij door deze nominatie kans op de Bruidsfoto Award 2020.

"In september 2018 zijn wij in Son en Breugel getrouwd. Eén van onze foto's die gemaakt is bij het Joe Mann Paviljoen, is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020", laat Carlijn trots weten. De foto is gemaakt door de fotografen van Azcona Fotografie (www.azconafotografie.nl).

Perfecte plaatje
In verband met een uitgebreid ziektebeeld verblijft de vader van Carlijn al enkele jaren in een verzorgingshuis. Dankzij goede begeleiding tijdens de bruiloft, was het voor hem mogelijk om aanwezig te zijn op deze bijzondere dag. De foto is gemaakt net na het diner, na twee toetjes. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je dierbaren op je bruiloft kunnen zijn. "We mogen dankbaar zijn voor al deze mooie momenten. We zijn zo blij dat we dit moment op deze manier konden vastleggen", aldus de fotografen.

Carlijn: "Wat was het fijn om papa op deze mooie dag zo te zien genieten. De pretoogjes en enorme lach, vastgelegd op deze foto, geeft zijn gevoel perfect weer. Dit moment koester ik!"

Jouw stem telt
Met jouw stem kun je bepalen wie de Bruidsfoto Award 2020 wint! Wil je Carlijn steunen met je stem zodat ze nog meer kans maken de Bruidsfoto Award 2020 te winnen? Ga dan naar www.bruidsfotoaward.nl en stem in iedere categorie op de twee foto's die jij het mooiste vindt. In de zesde categorie, 'emotie', zie je deze foto. Je kunt stemmen tot 1 mei. De uitslag wordt bekendgemaakt op 11 mei.