Afbeelding
Foto: Ingezonden

Cheque voor Stichting WensAmbulance Brabant

Algemeen Goede Doelen

Son en Breugel - Agora Club De Kempen hield donderdag 23 januari een filmavond voor het goede doel Stichting WensAmbulance Brabant. Een mooie en succesvolle avond met de nieuwste film 'April May en June' van Linda de Mol in Cinema Gold in Veldhoven. Agora Club De Kempen kon na afloop van de filmvertoning en gehouden loterij een prachtige cheque overhandigen van € 4.000,00 aan de twee vrijwilligers van WensAmbulance Brabant.

Wat is Agora Club De Kempen?
Agora Club De Kempen is een enthousiaste club dames met Vriendschap en Tolerantie hoog in het vaandel, zij zetten zich in voor goed doelen.

Wat is de Stichting Wensambulance Brabant?
Ieder mens heeft een laatste wens.
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Professionele vrijwilligers begeleiden deze mensen met ambulances die zijn uitgerust met comfortabele brancards. Stichting WensAmbulance Brabant is volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring. Deze cheque is derhalve zeer welkom om nog meer ritten mogelijk te maken. Heel erg bedankt aan alle sponsoren en bezoekers die een bijdrage hebben geleverd aan deze geweldige avond!

Indien u de filmavond niet heeft kunnen bijwonen en nog graag een donatie wilt doen mag u altijd contact opnemen met de serviceclub agoraclubdekempen@gmail.com.