Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f1833d
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Vrouwenvereniging Scala neemt afscheid van voorzitter

Son en Breugel - Vrouwenvereniging Scala houdt vrijdag 13 maart haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering wordt afscheid genomen van voorzitter Marianne van der Putte-Verhoeven. Zij heeft tien jaar deze functie vervuld bij Scala en was, voordat Scala zelfstandig verderging, vijf jaar voorzitter bij KVO-Breugel (Katholieke Vrouwen Organisatie).

Scala zal dit afscheid op een eigen, ludieke manier laten gebeuren. Dit zal plaatsvinden in Feestcafé De Bongerd. De middag wordt afgesloten met een kop erwtensoep en roggebrood met spek voor alle leden.

Op maandagavond 23 maart organiseert Scala een pubquiz voor haar leden, wederom in Feestcafé De Bongerd. Deze avond is in handen van de activiteitengroep. Meer info kun je vinden op www.scalabreugel.nl.

Elk jaar organiseert Vrouwenvereniging Scala, in samenwerking met Vrouwenvereniging Nederwetten (NVV) en Vrouwenvereniging Nuenen/Gerwen (VVN/G), een avond voor alle leden van deze drie verenigingen. Dit samenzijn is in het kader van de Internationale Vrouwendag (8 maart), waarbij ze elkaar ieder jaar treffen in het Vestzaktheater. Dit vindt plaats op woensdagavond 4 maart met een vrolijk en humoristisch optreden van ‘Het Kwartjesvolk’.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>