Logo mooisonenbreugel.nl
Drie generaties familie Dekkers bij AVGM Conditio Trimloop    | Fotonummer: 75955a
Drie generaties familie Dekkers bij AVGM Conditio Trimloop (Foto: Tiny Steenbakkers)
sport

Drie generaties deelnemers AVGM Conditio Trimloop

Son en Breugel / Best - Maar liefst 170 keer heeft Jorrit Dekkers al meegedaan aan de AVGM Conditio Trimloop, die elke tweede zondag van de maand bij het Joe Mann Natuurtheater wordt gelopen. “Maar ik heb er wel 37 jaar over gedaan”, bekent de Sonse atleet, die nog steeds wedstrijden loopt.

“Ik geloof dat ik op m’n tiende voor het eerst meeliep”, aldus Jorrit. Ook zijn vader Jos uit Sint-Oedenrode was tot een kleine 20 jaar geleden een verdienstelijk hardloper. Nu is hij trouw supporter van zijn kleinzoons Hidde (13) en Auke (11), die geregeld in de Bestse bossen meelopen: Auke vijf, en Hidde al twintig keer.

Beiden voetballen fanatiek bij SBC in Son. “Hardlopen vinden we allebei leuk”, zegt Auke. “Maar voetballen blijft toch nummer één.” Zondag 8 maart wordt de 576e editie gehouden. De start voor beide afstanden van 3000 of 6700 meter is om 11.00 uur bij het Joe Mann Natuurtheater. Voor meer informatie ga je naar avgm.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>