Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Drakenboot Festijn Son en Breugel gaat niet door

Algemeen

Son en Breugel - De Rotaryclub Son en Breugel heeft zoals ze het zelf zeggen, met pijn in het hart moeten besluiten dat het Drakenboot Festijn op 28 juni dit jaar niet door kan gaan.

“De voorbereidingen voor het Drakenboot Festijn zouden in volle gang moeten zijn. Maar het coronavirus houdt iedereen al een aantal weken in de greep en raakt ons allemaal. Ook onze sponsoren met wie we trouw samenwerken. We kunnen én willen hen nu niet vragen bij te dragen aan dit evenement. Én het raakt jou: de deelnemer en bezoeker. Eind juni klinkt nog ver, maar de risico’s om deze editie te organiseren zijn te groot.” Zo laat de Rotaryclub Son en Breugel weten.

Natuurlijk kijken zij ook vooruit en kondigen dan ook aan dat de eerstvolgende editie van het Drakenboot Festijn zal plaatsvinden in juni 2021.

De Rotaryclub blijft actief bezig
De Rotaryclub Son en Breugel is een actieve club en willen daarom de vrijgekomen tijd graag anders besteden. “Als serviceclub willen we graag voor de lokale gemeenschap juist in deze periode iets betekenen”.

Daarom willen zij degenen die wat extra (niet-financiële) hulp/ondersteuning kan gebruiken hulp bieden. Dat kan door de hulpvraag kenbaar te maken aan de Rotaryclub Son en Breugel via een speciaal telefoonnummer 06 22289149. Het gaat hierbij om hands-on-activiteiten zoals: boodschappen doen, vervoer, of andere vragen die zij met kennis en inzet mogelijk kunnen oplossen.