Logo mooisonenbreugel.nl
De leden van HV Apollo beginnen buiten weer met het hervatten van de trainingen (archieffoto)   | Fotonummer: a01dc8
De leden van HV Apollo beginnen buiten weer met het hervatten van de trainingen (archieffoto) (Foto: Reza)

HV Apollo hervat trainingen

Son en Breugel - Met grote dank aan korfbalvereniging De Corridor is Handbalvereniging Apollo vrijdag 15 mei erin geslaagd de trainingen voor de handballende jeugd van Son en Breugel weer op te starten. Na enkele verplichte weken van rust in verband met de coronamaatregelen startten vrijdag, met de inachtneming van de door het RIVM en het Nederlandse Handbal Verbond opgestelde richtlijnen de eerste buitentrainingen op het veld van De Corridor.

Bij aankomst op het sportpark werden de kinderen ontvangen door de trainers en twee bestuursleden, waarbij de handen en de handballen werden ontsmet net als de overige materialen. Het enthousiasme van de kinderen en de trainers was er niet minder om. Na luttele weken kon er weer gehandbald worden en konden de kinderen en de trainers ervaren hoe handbal, zoals vroeger, op een grasveld gespeeld werd. De trainingen van HV Apollo vinden voorlopig elke vrijdagavond plaats op de velden van de korfbalvereniging en starten om 17.30 uur.

Dames Recreanten
Momenteel is de vereniging bezig, om een dames senioren recreanten team op te zetten. Ze hebben inmiddels al een enthousiaste groep bij elkaar, maar zijn nog op zoek naar aanvulling. Het is de bedoeling dat deze groep onder begeleiding van een trainer op de woensdagavonden samen gaan handballen. Iedereen is welkom.

Dus heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft, geef het door via de website.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>