Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0deebf
Foto: ©pixabay.com

Lichte stijging aantal sterfgevallen, minder positief geteste patiënten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn het afgelopen etmaal 10 patiënten opgenomen in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van dinsdag 26 mei. In totaal zijn dit nu 11.690 patiënten. Het aantal overleden patiënten is met 26 gestegen het afgelopen etmaal. In totaal zijn er nu 5856 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 133 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dit zijn 76 mensen minder dan maandag. Tot nu toe zijn er 45.578 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Dinsdag 26 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM nog steeds stabiel met 31 personen.

Bron: www.rivm.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>