Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c2d4df
Foto: Wil Feijen
Algemeen / Son & Breugel

Nancy van Heeswijk vraagt met ludieke actie aandacht voor De Waterengel

Son en Breugel - Nancy van Heeswijk vaart samen met haar hond Guus veertien dagen op een vlot over de Brabantse kanalen onder het motto ‘het wil niet vlotten’. Met deze ludieke actie wil zij zoveel mogelijk donaties ophalen om het unieke project ‘De Waterengel’ (zie de krant van vorige week) te realiseren.

Redacteur: Corry van Asseldonk
Fotograaf: Wil Feijen

Op maandag 2 juni is Nancy vertrokken vanuit Den Bosch. Met prachtig weer is ze samen met haar hond en een team vrijwilligers aan de tocht begonnen. “De eerste dagen waren geweldig”, blikt Nancy terug. “Er waren heel veel positieve reacties van mensen langs de kant: ze toeterden, belden en zwaaiden naar ons. We hebben van horecagelegenheden waar we langs kwamen van alles aangeboden gekregen.”

Doneren
Het aantal donaties is de afgelopen dagen gestegen; de teller staat nu op 8000 euro. Er is 25.000 euro nodig om De Waterengel te realiseren. “Ik ben schor van het praten, maar ik ben vast van plan om door te gaan tot we dat geld bij elkaar hebben. Vooral nu, in deze nare tijd, hebben de mensen die straks gebruik kunnen gaan maken van De Waterengel deze ontspanning zo hard nodig”, sluit Nancy af. Er kan gedoneerd worden via www.voordekunst.nl/projecten/10536 of via Facebookpagina De Waterengel.

Lees woensdag 10 juni meer in DeMooiSonenBreugelKrant

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>