Saar Smid achter microfoon en Eva achter piano tijdens de leerlingenmiddag
Saar Smid achter microfoon en Eva achter piano tijdens de leerlingenmiddag Foto: Ingerzonden

Er kan weer gezongen worden

Algemeen

Son en Breugel - Vanwege de corona-maatregelen mocht er niet meer samen gezongen worden en ook nu wordt het nog ten zeerste afgeraden om in groepen te zingen. Ook de maandelijkse Sing!-avonden bij Music Dock konden hierdoor niet doorgaan. Nu wordt er een voorzichtige herstart gemaakt, en wel met een online-meezing-sessie op donderdag 2 juli om 20.15 uur. Samen zingen vanuit je eigen woonkamer.

Eva Wiselius vertelt: “Het leerlingenconcert in de muziekschool, waarbij de ouders, overige familie en vrienden vanuit huis mee konden kijken, was zeer geslaagd en we hebben zo veel enthousiaste reacties gekregen, dat dat de moed heeft gegeven om ook ‘Sing! Online’ te organiseren.” Bij deze zang-avonden staat Eva op het podium met vaste gitarist Erik Verhoef. Normaliter staat de zaal vol met zangliefhebbers die ieder een tekstboekje krijgen uitgereikt zodat ze alle liederen -hits van de jaren ‘60 tot en met nu- heerlijk voluit mee kunnen zingen.

“Nu gaan we de avond organiseren via Zoom. Iedere deelnemer krijgt de zoomlink toegestuurd, én daarbij een linkje voor het doneren van een vrijwillige bijdrage. Ook is er de mogelijkheid verzoeknummers door te geven (doe dit wel bijtijds in verband met het samenstellen en toesturen van de zangteksten), zodat er ‘voor ieder wat wils’ voorbijkomt op de avond. We hopen natuurlijk op grote deelname en dat we al deze mensen een leuke avond kunnen bezorgen. En natuurlijk hopen we deze mensen ook snel weer live te kunnen ontvangen in de muziekschool!”

Wil je op 2 juli ook lekker meezingen? Stuur dan een mailtje naar musicdock@hotmail.com. Je krijgt dan de liedteksten in je mailbox en de link voor deelname.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 9 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 12 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella