Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b459e3
Foto: Wil Feijen
Column

Column Judith: Uiterlijke verzorging

Son en Breugel - Gelukkig mogen onze bewoners weer bezoek ontvangen. Dat zorgt altijd weer voor feestmomenten. Haar dochter is gisteren geweest. Wat was het weer hartstikke gezellig en wat had ze zich erop verheugd! Ze straalt van oor tot oor als ze eraan terugdenkt.

Een leuk extraatje is het feit dat dochterlief schoonheidsspecialiste is. Zowel moeder als dochter zien er altijd piekfijn uit. Mooie kleding, bijpassende sieraden en natuurlijk een lekker luchtje om het geheel compleet te maken.

Moeders gezicht is heerlijk verwend met crèmes en maskertjes. Het was genieten tot en met. Uiteraard werden haar wenkbrauwen bijgewerkt en haar kin geharst. Ze is er trots op dat ze dit pijnlijke klusje moeiteloos doorstaan heeft. ‘Ze doet die hars eroverheen, laat het even drogen, trekt de boel strak en dan... hup, eraf met dat spul!’ Druk bewegend voert ze alle handelingen ‘droog’ uit en trekt een pijnlijk gezicht bij de gedachte eraan. Ze herstelt zich onmiddellijk.

‘Mijn zoon, die heeft het een stuk makkelijker. Soms is hij helemaal glad, de andere keer kan ik zijn lippen niet eens zien. Ik vind het maar niks, maar volgens hem vinden de ‘chickies’ dat mooi. Heb je zoiets ook al eens van jouw jongens gehoord?’ Ik lach en bedenk me dat wij thuis dat soort gesprekken nog niet echt hebben gehad.

Intussen zie ik haar denken. Dan zegt ze: ‘Hij heeft het best goed gedaan, die jongen van mij. Ik heb hem goed opgevoed. Maar dat scheren, dat is echt helemaal mislukt. Hij bakt er niks van!’

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>