Logo mooisonenbreugel.nl
Robert Smits staat wekelijks voor u klaar   | Fotonummer: a6f1ea
Robert Smits staat wekelijks voor u klaar (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Smits Groente en Fruit in Son en Breugel

Son en Breugel - Hollandse kersen, Hollandse aardbeien, gesneden ananassen, verse jus d’orange en overheerlijk citrusfruit. Het is slechts een greep uit de producten waar de klanten voor terug komen naar de groentekraam van Smits Groente en Fruit.

Sinds enige tijd staat Robert Smits uit Schijndel met het enthousiaste team weer op het Raadhuisplein in Son en Breugel. Na een aantal jaar geleden met veel plezier op dinsdag in Son en Breugel te hebben gestaan, was de keuze voor een nieuwe standplaats op zaterdag dan ook snel gemaakt. Het is erg leuk om weer oude én nieuwe klanten terug te zien aan onze kraam. Robert: "Door de aanwezigheid van de viskraam en kaasboer voelden wij ons geroepen om het aanbod uit te breiden met verse groente en fruit op het Raadhuisplein."

"Met veel liefde en passie voor het vak staan we vroeg op om onze goederen uit te stallen in onze moderne verkoopwagen om zo onze klanten van dienst te zijn. Ons assortiment hangt nauw samen met wat het seizoen te bieden heeft: ieder seizoen heeft zo z’n eigen product: van mandarijnen, Limburgse asperges, de eerste Hollandse aardbeien, de eerste Hollandse kersen, de nieuwe oogst appels en peren maar ook de Hollandse opal pruimen. Ook kunt u bij ons terecht voor huisgemaakte salades en uw bedrijfs-, school- en kinderopvangfruit”, aldus Robert.

Personeel gevraagd
Zoek je een leuke baan voor de zaterdag? Neem dan contact op met Robert Smits, via 06-22454136.

Onze markten
Naast de markt in Son en Breugel, kunt u ons ook vinden op de volgende markten:
Sint-Oedenrode, Markt: op maandag van 11.00 – 17.00 uur
Den Bosch, Helftheuvelpassage: op donderdag van 08.00 – 13.00 uur
Middelrode, Beukplein: op vrijdag van 08.00 – 13.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>