Screenshot van website 'Dorpshuis Son en Breugel; verantwoorde investering of prestigeobject?'
Screenshot van website 'Dorpshuis Son en Breugel; verantwoorde investering of prestigeobject?' Foto: Ingezonden

9 miljoen voor een dorpshuis in de kerk. Dat kan niet!

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Bezorgde inwoners Son en Breugel starten actie om dorpshuistraject te stoppen. Ze vonden elkaar in het netwerk van Son en Breugel. Betrokken inwoners die bij het horen van het bedrag van 9 miljoen, dat nodig is voor het bouwen van een dorpshuis in de kerk, zich rotschokken.

Zeker toen het ook nog duidelijk werd dat het beoogde gebouw niet voldoet aan de eisen en verwachtingen van de gebruikers. Het gebouw domweg te veel tekortkomingen kent. Deze bezorgde inwoners van Son en Breugel kwamen spontaan in actie en starten nu een offensief in de richting van de Sonse politiek.

Het doel is om de inwoners van Son en Breugel wakker te schudden en de Sonse politiek te bewegen om direct te stoppen met het ontwikkelproces. Pas op de plaats te maken en te zoeken naar een voordelig en beter alternatief. Deze plannen mogen niet doorgaan! DAT KAN NIET!

Inmiddels is er een heuse website waar meerdere inwoners hun visie op de plannen voor het nieuwe dorpshuis vertellen. Ook u kunt zich daar uitspreken. Kijk op de website en zeg ook ‘9 miljoen voor een dorpshuis. DAT KAN NIET!’