Logo mooisonenbreugel.nl
De start van de Freedom Run in 2017    | Fotonummer: 42e71b
De start van de Freedom Run in 2017 (Foto: Wil Feijen)

FREE TO RUN: ren, wandel of fiets

Son en Breugel / Eindhoven - De zesde editie van de Freedom Run zal dit jaar virtueel plaatsvinden. Zoals de organisatie achter de Freedom Run  laat weten.

“Afgelopen 5 jaar organiseerden wij de Freedom Run. Dat is dit jaar jammer genoeg niet mogelijk. Overal om ons heen worden sportevenementen geannuleerd, echter bewegen blijft wel heel belangrijk voor ons.
Daarom hebben wij in samenspraak met enkele andere organisaties het idee opgevat om een 'virtuele'-activiteit te organiseren”.

Door deelname steun je ook het project ‘Zomerrust in Srebrenica’ Een project van veteraan Rob Zomer. Hij heeft een bed & breackfast voor Nederlandse veteranen in Srebrenica. Veteranen kunnen hier tijdens hun verblijf de rust proberen te vinden met het verleden wat hen altijd bij zal blijven.

Bij deelname aan de Freedom Run is het de bedoeling dat je een eigen route verzint van tussen de 5 en 50 kilometer. Deze mag je lopend, rennend of fietsend afleggen. Ook is er een leuke actie gekoppeld aan de deelname, door een foto van jezelf te maken in het unieke sportshirt dat je ontvangt na inschrijving. Doe dit dan wel op een locatie die voor jou als deelnemer symbool staat voor vrijheid, dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs.

Stuur de foto voor 8 oktober 2020 in en maak kans op een mooie prijs. Aanmelden voor de Freedom Run kan via www.freetorun.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>