Logo mooisonenbreugel.nl
Duo Pastinakel tijdens een eerder kioskoptreden (archieffoto)   | Fotonummer: c92900
Duo Pastinakel tijdens een eerder kioskoptreden (archieffoto) (Foto: Ingezonden)

Optreden The Two Vitals in de Kiosk in Son en Breugel

Son en Breugel - Het door de Backcommissie voor dit seizoen opgestelde programma met optredens op de Sonse kiosk heeft logischerwijs door de coronacrisis zoals bekend geen doorgang kunnen vinden.

Nu de richtlijnen inmiddels wat zijn versoepeld mogen er gelukkig, zij het enigszins aangepast, weer wat optredens gepland worden. Rekening houdend met de geldende voorschriften en de anderhalve meter regel kunnen voorlopig solisten, duo’s en groepen van maximaal 4 tot 5 personen tot nader order zich weer aanmelden om op de kiosk een hopelijk zonnig en zomers optreden te verzorgen.

Dit alles voor zowel de artiesten als de toeschouwers natuurlijk met inachtneming van de op dat moment geldende R.I.V.M.-richtlijnen, dat spreekt voor zich. Geïnteresseerde artiesten en groepen kunnen zich vanaf nu aanmelden bij Ineke Louwers, louwersineke@hotmail.com of via tel. 06-33892911.

Twee optredens
Voor de thuisblijvers, en dat zijn er dit jaar heel veel, staan er de komende weken al twee optredens gepland. Op zondag 2 augustus van 14.00 tot 16.00 uur treden The Two Vitals op. Zij maken muziek uit de jaren zestig en zeventig en stonden al enkele keren eerder op de kiosk. Op zondag 9 augustus, dezelfde tijd, vindt een optreden plaats van het bekende duo Pastinakel, een tweetal rasmuzikanten met een uitgebreid en zeer gevarieerd repertoire, afkomstig uit Veghel en uit Son.

Wanneer de richtlijnen het toelaten zullen in de maanden augustus en september nog diverse optredens meer worden ingepland. Een en ander uiteraard afhankelijk van het aanbod. U wordt hiervan uiteraard op de hoogte gehouden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>