Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Een gedeelte van de vernieuwde Soepkom</p>   | Fotonummer: 6252d3

Een gedeelte van de vernieuwde Soepkom

(

Foto:Wil Feijen

)

Soepkom 2.0 opent zijn deuren

Son en Breugel - De Soepkom 2.0 opent donderdag 27 augustus, een bekende winkel in een geheel nieuw jasje. Vanaf de opening is lunchen helaas niet meer mogelijk, maar genieten van al die heerlijke producten van De Soepkom kan natuurlijk nog steeds, maar dan thuis.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

De lunchroom is omgetoverd tot een overzichtelijke winkel waar ook nog een open keuken aanwezig is. Behalve de overbekende soepen worden ook diverse andere producten vers bereid.

Naast deze producten kunt u er ook terecht voor een assortiment rauwkost en salades, kant-en-klaarmaaltijden, Poké Bowl, groente en fruit van topkwaliteit zowel gesneden als vers, belegde broodjes, gevulde stokbroden, vers gebrande noten, meer gemaksproducten. En alles huisgemaakt.

Loop vanaf donderdag gerust eens binnen in de winkel met alles voor eerlijk en gezond eten. Met zelfs meer dan dertig soorten azijn en olie, bijzondere noten en chocolade, maar ook smakelijke cadeaus.

De Soepkom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=mooisonenbreugel.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=569&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;